Yoga – gjorde mig till en ny människa

Yoga handlar i grund och botten om att hitta en inre balans mellan tanke, kropp och själ. Träningsformen har vuxit enormt i popularitet och har visat extrema resultat på människor världen över som kan vittna om att de blivit mer lugna i sig själva, gladare och samtidigt kan njuta av livet. Det här med balans är viktigt för dig som person, och att hitta den balansen kan man göra genom bland annat Yoga. Genom att regelbundet utöva Yoga ger du dig själv möjligheten att lägga grunden för en naturligt kroppslig och själslig harmoni, något som många behöver i det samhällsklimat vi idag lever i. Det handlar alltså om att skapa balansen mellan kropp och psyke och öppna upp de andliga delarna inom dig.

Med Yoga arbetar och tränar du inte bara ditt sinne och tänkande, du ger dig själv också chansen att träna din kropp på ett sunt sätt som gör dig en starkare och smidigare. De många Yoga-övningarna som finns existerar för att du ska kunna arbeta med båda delarna samtidigt, alltså kropp och själ, och att göra detta har minst sagt gett effekt på människor och deras livsinställning.

Yoga är det jag älskar mest av allt och det som gjort absolut mest för mig. Innan jag började med Yoga var jag en lite överviktig man som hade väldiga problem med huvudvärk och värk i lederna, med en mage som nästan jämt blev förstoppad. Efter ett år med Yoga är jag en helt annan människa idag, så jag tackar Yogan för vad den gjort med mitt liv. Sannolikt har det också gjort att jag kommer leva betydligt fler år än vad jag hade gjort om jag fortsatt som jag gjorde innan. Prova det ni också, det passar faktiskt alla!

Det här inlägget postades i Life coaching. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *