Om Robert Jinghed

Först och främst, kul att du hittat hit!

Jag heter Robert Jinghed och är idag en helt förändrad man. För tio år sedan var jag företagsledare i ett medelstort företag som gick väldigt bra. Jag trodde jag var nöjd med mitt liv, då slantarna trillande in hela tiden och jag bodde väldigt fint med en stor och härlig familj. Jag brann för mitt arbete och reflekterade troligen aldrig över vad det gjorde med mig och hur min livsföring påverkades så mycket av hur jag tog hand om mig själv. Det hela förändrades när jag blev sjuk och jag insåg tillslut att det här inte är livet. Det är inte livet jag vill leva och det fokus jag hade var helt felaktigt och värdena jag verkligen värderade som högst hade jag försummat.

Sovrum, med säng och rogivande inredning

Mitt nya sovrum, inrett med hjälp av Feng Shui

Det ledde till en förändring. Jag blev mer medveten om mig själv och min omgivning och hur miljön var ohållbar att leva i. Min jakt på det riktiga livet började och jag tog steget från arbetsmarknaden jag varit på för att anpassa min omgivning efter den jag verkligen var, inte den jag föreställde mig att jag var. Jag lämnade mitt arbete, flyttade med familjen till ett mindre hus och började utforska möjligheterna till självläkande.

Jag fastnade direkt för Yogan, då det på något underligt sätt gav mig precis det som Yogan lovande mig, nämligen en balans och harmoni mellan kroppen och själen. Jag visste aldrig innan vem jag egentligen var innan jag provade, och efter ett år med utforskande av olika meditationstekniker kunde jag inse att jag var en människa mer bekväm i mig själv och mina tankar, vilket bidrog till att jag kunde vara en bättre familjefar till mina barn och samtidigt vara en gladare och mer inkännande make.

Det är en häftig resa jag har varit på och den är långt ifrån över. Detta är mitt liv nu och mitt sätt att leva. Ni är varmt välkomna att fortsätta följa min resa genom det själsliga och förhoppningsvis kanske ni inspireras till att prova på själva. Gör ni det så kommer ni inte ångra er, det kan jag garantera.