Min resa till Rishikesh – del 2

Primitiva sängar i Rishikesh

Ett av mina rum i Rishikesh

Indiens befolkning, och Rishikeshs i synnerhet, är otroligt hjälpsamma när man frågar om de minsta av saker och med en ibland lite hackig engelska, från både mig själv och från invånarna, kunde kommunikationen fungera på ett mycket bra sätt. De hjälpte mig mycket med att välja ut de allra bästa Yoga-platserna.

De flesta tips jag fick var om olika Ashrams som hade drop-in Yoga. Det tyckte jag lät som ett alternativ som definitivt passade mig och dessutom gick hand i hand med själva inställningen till livet som Yogan hjälpt mig till. Att ta saker som det kommer och låta tiden få vara. Mestadels provade jag på det jag sedan tidigare kunde med Kundaliniyoga och Hathayoga, men jag upptäckte snart att de fanns mer att hämta. Jag fick möjligheten att lära mig mer om människans olika chakran, och hur de kan vara skadade samt hur man läker dem. En viktig kunskap jag tar med mig hem till Sverige!

Det här inlägget postades i Life coaching. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *