Lite dåligt med bloggande nu

Jag har inte hållit så mycket liv i den här bloggen på sista tiden, men så är det ibland. Jag är ju mycket för att göra sådant som ger mig bra energi, och bloggen har inte känts så lockande just nu helt enkelt. Det betyder inte på något sätt att jag kommer att sluta att blogga. Absolut inte. Men som med allt annat så har man ju olika lust och motivation i olika perioder, och ibland kommer det perioder där jag inte känner för att blogga. Jag vill ju absolut inte att bloggen ska bli något tråkigt måste. Så har jag inget att skriva om så låter jag helt enkelt bli att skriva.

Vad har hänt sedan sist?
Jag har egentligen inget speciellt att berätta om just nu heller, utan kände mest för att skriva lite. Jag har läst en massa bra böcker som jag kanske kommer att tipsa om framöver. Jag har varit ute mycket i naturen och tagit vara på det lilla dagsljus vi har. Fast nu blir det ju ljusare och ljusare, vilket är skönt. Jag har också yogat mycket, lagat god mat och umgåtts med familj och vänner. Och så jobbat förstås. Men inte för mycket. Det aktar jag mig för. Det är väldigt viktigt med den där balansen i livet och jag väljer att fokusera på det i livet som ger mig energi.7

En tråkig rolig sak
Visst har det också hänt en del tråkiga saker, men det är något som jag varken vill tråka ur er eller mig själv med. Jag kan dock nämna en grej som hände för någon vecka sedan, och det var att jag fick ett stenskott i bilrutan. Anledningen till att jag nämner det är att det hela förvandlades till en väldigt rolig sak när jag skulle laga stenskottet. För det är nämligen så att min familj måste ha två bilar på grund av där vi bor och var vi jobbar och så vidare, och när jag skulle åka till min bokade tid hos Ryds Bilglas så hade jag tagit fel bil, och jag tänkte alltså inte på detta förrän personen som skulle laga stenskottet frågande undrade var det var någonstans. Så kan det gå när man inte har huvudet med sig. Vi fick i alla fall ett gott skratt!

Det här inlägget postades i Life coaching. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *