Köpa julklapp till sig själv

Vem mer än du själv vet vad det är du vill ha i julklapp? Visst har dina närmaste släktingar och vänner säkerligen en bra koll på vad du gillar och uppskattar, men det är alltid du själv som bäst vet vad som helst ska ligga i paketet under granen. En sak som har följt med mig från den gamla tiden ute i ekorrhjulet med kostymer, bilar och pengar är klockor. Jag har alltid älskat väldesignade och funktionella klockor, och tycker att mina handleder blir mycket tjusigare när de har en klocka på sig.

Herrklockor är en av de saker som kan konkurrera om utrymmet när det gäller attiraljer. Annars så är just sådana utsmyckningar mycket förbehållet kvinnor, men just klockor finns det gott om för herrar. Det är också det som är den perfekta julklappen till mig själv, vilket betyder att jag i vanlig ordning har köpt en klocka till mig själv som jag lägger under granen. Det finns mycket att välja på och den klocka som jag hittade var på nätet, närmare bestämt på Blingit (http://blingit.se/klockor/herrklockor), som har ett massivt utbud av både kända och okända varumärken.

En klocka kan aldrig bli en dålig gåva. Ju fler herrklockor jag har desto bättre. Jag är som ni säkert förstått en känslomänniska och det betyder att jag ofta väljer klocka efter känsla. Med ett stort utbud att välja på så kan jag hitta den perfekta herrklockan för ett specifikt tillfälle. Herrklockor är därför inte bara en klocka för mig. Det är också ett sätt att utrycka mig på.

Det här inlägget postades i Life coaching. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *