Det lilla extra för effektens skull

Det känns att jag börjar komma upp i åren, och det här med träning är långt ifrån lika lätt som det en gång var. Det tar emot betydligt mer nu, och förbränningen är inte heller som den en gång var, vilket betyder att jag inte kan äta på samma sätt som för tio år sedan. Skulle jag göra det så är extravikten där som ett kort på posten, och efter den hårda resa som jag har gått igenom med viktminskning så vill jag ju absolut inte återvända till den delen av livet, där trivselmagen blir allt större och medför ett irritationsmoment ständigt i vardagen. Nej, jag vill inte bli tjock igen och vill därför försöka göra något åt den förbränning som en gång var så mycket bättre än den är idag.

Jag hatar och älskar fett

Det är en tudelad känsla många gånger som jag ställs inför när det gäller fetter. Dels så hatar jag fetter, eftersom jag har tydliga bevis på vad det faktiskt gör mot min kropp. Det gör den tyngre, mer otymplig och för den delen också mer oattraktiv, enligt min mening. Men det finns också den positiva sidan av fetter, den som jag älskar. Det är alldeles tydligt för mig att det är den feta maten som jag tycker allra mest om, där jag finner njutningen i det lilla. Jag ville inte behöva offra den biten, eftersom att jag anser att mycket livsnjutning finns där, men att det såklart ska ske med måtta. Dessutom har jag en fettförbränning som jag måste försöka göra något åt.

Lösningen på problemet – fettförbrännande kosttillskott

Jag har väl egentligen aldrig varit någon som tyckt speciellt mycket om kosttillskott, mycket för att jag inte riktigt förstått mig på det och hört både det ena och andra om det. Men av vad jag förstår så har produkterna inom kosttillskott utvecklats enormt och samtidigt fått högre krav på sig att uppfylla. Det har betytt att jag har närmat mig de här produkterna mer, speciellt eftersom att jag behöver hjälp med att höja min förbränning, speciellt gällande fettet.

Jag har kollat in http://www.svensktkosttillskott.se/kategorier/viktminskning___fettforbranning/fettforbranning/fettforbrannare och känner mig ganska trygg med det som finns i sortimentet. Jag ser, till min glädje, att fettförbränningen inte nödvändigtvis måste pushas av produkter med koffein i, utan det går också att få utan. Det uppskattar jag mycket, speciellt eftersom att koffein är strängt förbjudet för mig, dels på grund av vad det gör med kroppen men också av den enkla anledningen att jag inte kan sova alls.

Känner du kanske för att prova på också? Jag förstår tanken, och att ge sig i kast med det här helt ensamt känns faktiskt lite skumt. Har du gått i samma tankar så skulle det vara roligt om du hör av dig till mig så kan vi kanske göra det tillsammans, och samtidigt sporra varandra till att göra bättre ifrån oss. Det krävs mycket för att bibehålla en form, speciellt när man är lite äldre, men med den här fettförbränningen så hoppas jag få just den hjälp som jag behöver för att hålla kontrollen kvar.

Det här inlägget postades i Life coaching. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *