Dags för lite sug i magen

bukplastikOch med det menar jag inte något som har med någonting smaskigt att göra, eller för den skulle något som är spännande eller nervkittlande. Det handlar om att jag ska se till att få bort den där sista huden som sitter på magen, som jag av någon anledning har fullständigt supersvårt att bli av med. Jag har förstått att det kan vara så ibland, speciellt eftersom att jag är lite till åren, men lyckligtvis så finns det vägar som vi kan välja när hård vilja och diet inte mäktar med att spänna åt den där överskottshuden som verkligen klamrar sig fast vid allt vad existens är.

Det är en del av min kropp som jag faktiskt skäms över, och nog det enda som jag skäms över överhuvudtaget. Det har varit en rejäl resa att gå ner i vikt men det har varit värt det. Det har varit nödvändiga steg för mig att ta för att få ut mer av mitt liv, saker som faktiskt betyder något och som har värde. Men den där hudflärpen på magen är väldigt irriterande och mest i vägen.

Jag kan verkligen tipsa er om att gå iväg och göra detta, ni som har detta problem. Människorna som arbetar där är inte ute efter att stjäla dina pengar, de vill ge dig något som du så länge eftertraktat. I slutändan handlar bukplatstik om steg att ta för att känna sig mer nöjd med sitt utseende och vill du veta mer om vad ett sådant ingrepp innebär så läs mer på Citadellkliniken.

Det här inlägget postades i Life coaching. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *