Dags att fylla på apoteket

nyponpulverJag är inte speciellt förtjust i mediciner. Jag äter till exempel inte gärna värktabletter utan försöker bli av med värken på annat sätt. Huvudvärk kan faktiskt ofta botas genom att dricka vatten, och för värk i kroppen är bland annat massage väldigt bra. Däremot har jag inget emot naturliga medel, som till exempel nyponpulver som är rikt på vitamin och har en rad andra välgörande egenskaper. Mitt lilla apotek består således inte av så värst mycket varor från apoteket, men desto mer av saker från hälsokosten.

Jag brukar handla på nätet och då är det sidan svenskhalsokost.se som gäller. De har bra priser och snabba leveranser, och frakten är inte dyr. Handlar man för över 500 kronor är det gratis frakt. Jag brukar passa på att ”storhandla” och fylla på lite av varje på en gång, så jag brukar ofta kunna få det fraktfritt. Nu ska jag snart beställa igen för det börjar se lite tomt ut på hyllan. Jag ska bland annat köpa kapslar av tranbär och av ingefära. Naturen har väldigt mycket att ge oss!

Min senaste beställning var kosttillskott från Allevo där jag köpte både proteinbars och måltidsersättning.
Allevo proteinbar
Allevo soppa som måltidsersättning

Visste ni till exempel att man kan lindra allergi och astma med hjälp av en saltpipa? Det är som en inhalator med naturligt salt i, och den har hjälpt mig som är pollenallergiker att ta mig igenom våren utan några större problem.

På svenskhalsokost.se brukar jag också beställa ekologiskt te som är underbart gott. Det finns i olika smaker och jag rekommenderar verkligen den som gillar te att prova. Finns för övrigt massor på den sidan som är bra för det ena och det andra. Ta en titt så får ni se!

Det här inlägget postades i Life coaching. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *