Dags att få bort håret!

Det är aldrig fel att måna om sitt yttre. Fåfänga är visserligen en sådan sak som kan gå till överdrift men faktum är att det är ett sätt att själv må bättre. Ger man sig själv tid och omtanke så kommer man i det långa loppet att både känna sig fräschare och nöjdare med sig själv. Det är nog inte bara jag som känner att man har saker och ting på kroppen som man är mer eller mindre missnöjd med, och ett komplex som jag har haft under en väldigt lång tid är det faktum att min rygg i princip är pälsbeklädd. Samtidigt som huvudet i princip bara har några få hårstrån kvar så växer majoriteten av mitt hår just på rygg och axlar, och det är inte något som jag är direkt bekväm med.

Jag brukar använda mig av en rakapparat eller en hyvel för att få bort det, men det är ganska svårt att nå överallt, samtidigt som håret växer tillbaka ganska snabbt. Det blir liksom en process som man tillslut tröttnar på, och man väljer istället att ha tröjan på sig istället för att raka ryggen två gånger i veckan. Men det finns lösningar även på mitt problem, har jag upptäckt. Clinicdivine i Stockholm erbjuder nämligen vaxning, något som jag tidigare aldrig provat på, men som jag nu faktiskt testade. Och resultatet blev riktigt bra. Håret på rygg och axlar försvann helt och var borta länge, så för er som vill ha vaxning i Stockholm så kan jag verkligen rekommendera att ni får det gjort där!

Det här inlägget postades i Life coaching. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *